Art Deco závesná lampa krištáľ so zlatom 50 cm – Kasbah

Lacný kus Art Deco závesná lampa krištáľ so zlatom 50 cm - Kasbah od kvalitnej značky QAZQA ľahko získate na našich stránkach teraz práve za výpredajovú cenu! Práve možno objednať len za 339.00 €
Cena: 339.00 €

Závesná lampa Kasbah je klenot, ktorý treba vidieť! Lampa je vyrobená s dôrazom na detaily ako je retiazka, všetky ozdoby na kovaní a samozrejme všetky kryštály. Vodorovné a zvislé stojky sú pokryté (zabalené) čírymi guľkami a do každej tváre sú zakomponované kryštály. Získate tak špeciálny svetelný efekt pri zapnutom aj vypnutom svetle. Dizajn, veľa kryštálov a zlatá povrchová úprava dodávajú žiarovke elegantný vzhľad, ktorý dodá vášmu interiéru o niečo viac pôvabu.
Závesná lampa Kasbah má priemer 50 cm. Všeobecná výška je 195 cm, ktorú je možné veľmi ľahko skrátiť na 70 cm odstránením viacerých článkov medzi nimi. Montážna doska má priemer 11 cm. Doplňte Kasbah o dva pekné zdroje svetla do 40 W, ktoré sa zmestia do veľkej výbojky E27. Lampa je stmievateľná pomocou externého stmievača, pre večernú extra útulnú atmosféru. Skutočný pútač pozornosti nad jedálenským stolom alebo v hale. Celkovo vzaté, elegantný doplnok do vášho interiéru!

Ďalšie produkty z kategórie Nezaradené

Ďalšie produkty od výrobcu QAZQA


Top