Inteligentné závesné svietidlo čierne vrátane svetelných zdrojov WiFi A60 – stojan Cage

Tento najpredávanejší kus Inteligentné závesné svietidlo čierne vrátane svetelných zdrojov WiFi A60 - stojan Cage s osvedčenou značkou QAZQA môžete zaobstarať tady teraz za výpredajovú cenu! Teraz za akčnú cenu 139.00 €
Cena: 139.00 €

Pekný vzdušný dizajn so silným minimalistickým imidžom. Aj vy sa rozhodnete pre tento štýlový vzhľad? Táto závesná lampa Cage je v pohode a moderná. Čisté línie robia silné vyhlásenie. Čierna farba zaručuje, že sa hodí do každého interiéru. Táto klietka je mimoriadne špeciálna kvôli otvorenému stojanu na vrchu žiarovky. Tu môžete veľmi ľahko niečo nastaviť. Vďaka tomu je táto lampa super pekná na stôl nad jedálenský stôl, napríklad so zavesenými rastlinami alebo nad kuchynským ostrovom s bylinkami a podobne. Voľba je úplne na vás!
Táto klietka je dlhá 101,5 cm, vysoká 41 cm, široká 20 cm a má 4 svetelné body. Svietidlo je nastaviteľné od výšky minimálne 75 cm do maximálne 150 cm. Kábel má dĺžku 112 cm.

Cage Rack je dodávaný so 4 inteligentnými svetelnými zdrojmi E27 WiFi, čo znamená, že svetelný zdroj na WiFi s aplikáciou na vašom smartfóne cez Google Home alebo Alexa je ľahko ovládateľný. Týmto spôsobom môžete sami ľahko upraviť intenzitu svetla (800 lúmenov) a teplotu farieb (2 700 Kelvinov). Lampu si môžete pomocou svojej aplikácie nastaviť sami od útulného teplého svetla po teplé biele svetlo. Môžete tiež upraviť počet lúmenov. 800 lúmenov je veľa, takže sa naozaj hodí na funkčné osvetlenie. Super šikovné, doma si vždy vytvoríte atmosféru, ktorú chcete! Môžete tiež nastaviť čas, kedy sa lampa automaticky zapne alebo vypne. Hodí sa na dovolenku alebo na deň, zdá sa, že je niekto doma! Svetelné zdroje v priemere vydržia 15 000 hodín horenia.

Táto priemyselná závesná lampa by vyzerala skvele nad jedálňou alebo v kuchyni, zdobená množstvom útulných doplnkov!
* Poznámka: maximálna hmotnosť klietky závisí od pevnosti vášho stropu! Je dobré, ak si to vopred overíte.

Ďalšie produkty z kategórie Nezaradené

Ďalšie produkty od výrobcu QAZQA


Top