Moderné závesné svietidlo oceľové s tienidlom na listy 35 cm – Blitz 1

Tento kvalitný a lacný výrobok Moderné závesné svietidlo oceľové s tienidlom na listy 35 cm - Blitz 1 originál od výrobcu QAZQA jednoducho môžete zohnať tu a teraz skutočne výhodne! Cena od 94.95 €
Cena: 94.95 €

Táto krásna závesná lampa v kombinácii s tienidlom vytvára okamžitú náladu vo vašom interiéri. Pomocou Závesnej lampy Blitz 1 môžete zariadiť svoju obývaciu izbu, jedáleň alebo spálňu elegantným vzhľadom v modernom štýle bývania. Veľkou výhodou tejto závesnej lampy je, že tienidlá sú vymeniteľné a vy sa preto môžete sami rozhodnúť, akú farbu odtieňa chcete. Ak k tejto krásnej závesnej lampe pripevníte dizajnové tienidlo, môžete si vo svojom interiéri vychutnať skutočný pútač očí. Rovnako ako v prípade tohto moderného odtieňa listov.
Svietidlo má priemer 35 cm a výšku 55 cm. Podstavec má priemer 18 cm. Šnúra má dĺžku 200 cm. Lampu zakončíte svetelným zdrojom s objímkou E27 (max. 60 W), treba ju ešte objednať zvlášť. Svietidlo je stmievateľné externým stmievačom (stmievač nie je súčasťou dodávky).
Nechajte svoju obývačku zažiariť s týmto bleskom Blitz!

Ďalšie produkty z kategórie Nezaradené

Ďalšie produkty od výrobcu QAZQA


Top