Núdzový východ pre nástenné svietidlo vrátane LED IP65 – núdzové 2

Výnimočný výrobok Núdzový východ pre nástenné svietidlo vrátane LED IP65 - núdzové 2 od známej spoločnosti Elro jednoducho môžete zohnať práve tu so zľavou. Teraz zaobstaráte len za 48.96 €
Cena: 48.96 €

Núdzové osvetlenie LED Emergency 2 je všestranné nástenné svietidlo, ktoré môže byť široko používané v kanceláriách, nemocniciach, školách a na mnohých ďalších verejných priestranstvách.
Toto energeticky účinné núdzové osvetlenie horí ako na zdroji 230 V, tak na batérii (v prípade výpadku prúdu). Zabudované LED moduly (nie sú vymeniteľné) sú viditeľné až do 20 metrov.
V nepravdepodobnom prípade, že dôjde k dočasnému prerušeniu napájania, núdzový vypínač 2 prevezme napájanie po strate sieťového napätia, takže osvetlenie núdzového východu zostane viditeľné aj pri výpadku napájania. Doba horenia na batériu je celkom 3 hodiny.
Nástenné svietidlo Emergency 2 je značka profesionálneho zamerania a núdzového osvetlenia, ktorú môžete použiť na označenie únikových ciest, a dodáva sa so 4 rôznymi smerovými štítkami na označenie únikovej cesty alebo východu.

Ďalšie produkty z kategórie Nezaradené


Top