Orientálna závesná lampa zlatá 30 cm – Nidum

Obľúbený a kvalitný produkt Orientálna závesná lampa zlatá 30 cm - Nidum pochádzajúce od značky QAZQA nájdete u nás za výhodnú cenu! Teraz za akčnú cenu 64.95 €
Cena: 64.95 €

Nidum je svietidlo, ktoré dodá vášmu interiéru východnú atmosféru! Je zakončená sieťovinou vo farbe zlatá, aby bol zdroj svetla pekne viditeľný. Dáva pekný efekt na stenu aj na strop. Najlepšie je preto zvoliť dekoratívny zdroj svetla, ktorý sa hodí do objímky E27 (max. 25 Watt).
Táto závesná lampa je krásna nad vaším jedálenským stolom alebo v predsieni. Aj vaša spálňa získa s týmto Nidum východný nádych. Je výškovo nastaviteľný: minimálne 83 cm a maximálne 165 cm. Tienidlo má priemer 30 cm a výšku 50 cm; skutočný pútač! Montážna doska na strop má priemer 11 cm. Svietidlo je stmievateľné aj externým stmievačom.
Doplňte svoj interiér touto orientálnou závesnou lampou! Nidum je ručne vyrobený, takže tvar tienidla sa môže líšiť od fotografie. Upozornenie: táto lampa sa dodáva v menšej škatuľke, takže tienidlo si musíte zložiť sami. A potom: zaveste a užívajte si!

Ďalšie produkty z kategórie Nezaradené

Ďalšie produkty od výrobcu QAZQA


Top