Orientálna závesná lampa zlatá 70 cm – Nidum

Žiadaný kus Orientálna závesná lampa zlatá 70 cm - Nidum od populárneho výrobcu QAZQA ľahko môžete nájsť práve za akčnú cenu. Ponuka od 84.95 €
Cena: 84.95 €

Naše Nidum je závesné svietidlo, ktoré prinesie váš interiér do východnej atmosféry! Je zakončený zlatou / mosadznou oceľou tak, aby bol viditeľný zdroj svetla. To dáva pekný efekt na stene a na strope. Táto závesná lampa je krásna nad vašim jedálenským stolom alebo v hale. S týmto Nidom získa vaša spálňa východný nádych.
Celková výška je 192,5 cm, túto je možné pri inštalácii skrátiť na minimálne 102,5 cm. Montážna doska na strop má priemer 13 cm. Tienidlo má priemer 50 cm a výšku 70 cm a dodáva svietidlu vďaka svojmu tvaru hravý efekt.
Nidum má veľkú objímku E27 a je dodávaný bez svetelného zdroja, takže si ho určite objednajte spolu s ním (max. 40 W). Svetelný zdroj je na tejto žiarovke viditeľný, preto zvoľte nápadný variant, napríklad svetelný zdroj s LED vláknami. Môžete tiež stlmiť lampu externým stmievačom pre ešte väčšiu atmosféru.
Doplňte svoj interiér touto orientálnou závesnou lampou! Nidum je ručne vyrábané, takže tvar odtieňa sa môže od fotografie líšiť! Poznámka: táto lampa sa dodáva v malej krabičke, takže musíte tieň vytiahnuť sami. A potom: zložte a užívajte si!

Ďalšie produkty z kategórie Nezaradené

Ďalšie produkty od výrobcu QAZQA


Top