Retro stolná lampa mosadz s rámom Granny čierna 25 cm – Kaso

Tento kvalitný a lacný kus Retro stolná lampa mosadz s rámom Granny čierna 25 cm - Kaso od populárnej značky QAZQA ľahko nájdete tu a teraz so zľavou. Akčné ceny už od 50.95 €
Cena: 50.95 €

Stolová lampa Kaso so svojím jednoduchým a elegantným dizajnom je obrazom samým o sebe. Toto mosadzné svietidlo je nádherné svojou jednoduchosťou s mramorovou základňou. Najmä v kombinácii s nádherným odtieňom Granny Frame, ktorý má dizajn starého tienidla vašej babičky, ale teraz je módny vďaka otvorenému dizajnu iba rámu z tenkého kovového drôtu natretého čiernou farbou. Vďaka minimalistickému dizajnu je svetelný zdroj dobre viditeľný, čo úplne zodpovedá súčasným trendom. Táto kukla sa perfektne hodí do každého interiéru, pretože má niečo staré, ale určite aj niečo nové a moderné.
Svietidlo má priemer 25 cm a výšku 52 cm. Podstavec má priemer 18 cm. Šnúra má dĺžku 200 cm. Lampu zakončíte svetelným zdrojom s objímkou E27 (max. 60 W), treba ju ešte objednať zvlášť. Svietidlo je stmievateľné externým stmievačom (stmievač nie je súčasťou dodávky).
Celkovo vzaté, krásna klasická stolová lampa!

Ďalšie produkty z kategórie Nezaradené

Ďalšie produkty od výrobcu QAZQA


Top