Škandinávska závesná lampa chróm s čírym sklom – Ball 30

Tento žiadaný kus Škandinávska závesná lampa chróm s čírym sklom - Ball 30 od kvalitnej značky QAZQA jednoducho môžete zaobstarať u nás práve v zľave! Teraz možno objednať len za 72.95 €
Cena: 72.95 €

Táto moderná závesná lampa Ball 30 sa perfektne hodí do škandinávskeho interiéru! Pekne nad jedálenským stolom alebo v hale. Je to závesné svietidlo s čírou sklenenou guľou a chrómovým zavesením.
Svietidlo je výškovo nastaviteľné: minimálne 65 cm vysoké a maximálne 130 cm vysoké. Takže sa môžete rozhodnúť sami! Guľa má priemer 30 cm.
So svetelným zdrojom E27 s maximálnym výkonom 60 W ho môžete úplne dokončiť. Choďte po peknom svetelnom zdroji s vláknami LED (ako je znázornené na fotografiách), pretože je jasne viditeľný cez priehľadné sklo. Lopta je tiež stmievateľná (stmievač nie je súčasťou dodávky), aby bola večer nad vašim jedálenským stolom mimoriadne útulná. Doprajte svojmu interiéru osobitý dotyk s Ball 30!
Tento dizajn je k dispozícii v rôznych veľkostiach, takže ich môžete napríklad zoskupiť a vytvoriť tak chladnú dynamickú kompozíciu s niekoľkými žiarovkami.

Ďalšie produkty z kategórie Nezaradené

Ďalšie produkty od výrobcu QAZQA


Top