Škandinávska závesná lampa chróm s čírym sklom – Ball 50

Tento obľúbený kus Škandinávska závesná lampa chróm s čírym sklom - Ball 50 s osvedčenou značkou QAZQA jednoducho nájdete na našich stránkach teraz práve za akčnú cenu. Teraz za akčnú cenu 145.00 €
Cena: 145.00 €

Táto moderná závesná lampa Ball 50 sa perfektne hodí do škandinávskeho interiéru! Pekne nad jedálenským stolom alebo v hale. Je to závesné svietidlo s čírou sklenenou guľou a chrómovým zavesením.
Celková výška je 150 cm, ktorú môžete v prípade potreby počas inštalácie skrátiť. Takže sa môžete rozhodnúť sami! Guľa má priemer 50 cm.
So svetelným zdrojom E27 s maximálnym výkonom 60 W ho môžete úplne dokončiť. Choďte po peknom svetelnom zdroji s vláknami LED (ako je znázornené na fotografiách), pretože je jasne viditeľný cez priehľadné sklo. Lopta je tiež stmievateľná (stmievač nie je súčasťou dodávky), aby bola večer nad vašim jedálenským stolom mimoriadne útulná. Doprajte svojmu interiéru osobitý dojem s loptou Ball 50!
Tento dizajn je k dispozícii v rôznych veľkostiach, takže ich môžete napríklad zoskupiť a vytvoriť tak chladnú dynamickú kompozíciu s niekoľkými žiarovkami.

Ďalšie produkty z kategórie Nezaradené

Ďalšie produkty od výrobcu QAZQA


Top