Vintage nástenné svietidlo čierne – žirafa

Neodolateľný výrobok Vintage nástenné svietidlo čierne - žirafa pochádzajúce od značky QAZQA jednoducho môžete zaobstarať u nás práve naozaj lacno! Cena už od 45.95 €
Cena: 45.95 €

Žirafová lampa okamžite upúta všetku pozornosť, keď je umiestnená vo vašom dome. Svojimi ústami drží svietidlo / zdroj svetla, pomocou ktorého vnáša do vášho interiéru nádherné svetlo a atmosféru.
Zvieracie lampy sa stávajú skutočným trendom, perfektne zapadajú do botanického a vintage životného štýlu. Toto pekné čierne nástenné svietidlo vyrobené z hliníka má hlavu žirafy s nádherne detailnou tvárou.
Doprajte svojmu interiéru ďalšie oživenie pomocou tohto trendového nástenného svietidla. Žirafa lampa váži 2,2 kilogramu a ľahko sa inštaluje. Má dĺžku 14 cm, výšku 34,5 cm a hĺbku 28 cm.
Svietidlo má veľkú objímku E27 a je dodávané bez svetelného zdroja, preto si ho určite objednajte (max. 25 Watt). Svetelný zdroj je na tejto žiarovke viditeľný, preto zvoľte nápadný variant, napríklad svetelný zdroj s LED vláknami. Môžete tiež stlmiť lampu externým stmievačom pre ešte väčšiu atmosféru. Dajte mu pekné miesto na svojej stene.

Ďalšie produkty z kategórie Nezaradené

Ďalšie produkty od výrobcu QAZQA


Top